canneloni
Kategori: Jag tillagar

Igår blev det canneloni till lunch, kickade ut gubben hemmifrån i några timmar under den tiden passade jag på tvätta, städa o laga lunch.
Jag började med att göra en köttfärssås som ja även använder till lasagne. Jag steker köttfärsen med en lök, därefter har kag i en burk med krossade tomater, en burk av barillas gröna pesto, en liten matlagningsgrädde, en philadelphia ost med vitlök och örter, lite tomatpure, ketchup o så en massa kryddor efter smak. Hade i salt, min chilli o peppar blandning o cayenne peppar.
Därefter är det bara att fylla i cannelonin, och placera i valfri form. Kom ihåg att de blir väldigt kladdigt.

När all pasta vart fylld hade jag lite köttfärssås över som jag hällde över pastan o fördelade den över hela, över hade jag en till liten burk med matlagningsgrädde, och la sedan i nedre delen av ugnen och gräddade till de blev nästan klar. Sedan tog ja utan gratinerade med lite ost o la i den i ugnen igen till den fått färg.

Sen är det bara att äta och njuta med en god sallad till.